• +40 230 524 128

  • office@acdcromania.ro

avatar

La începutul lunii septembrie CADO și Asociația Consultanților în Dezvoltare Comunitară (ACDC) au dat startul unui maraton al vizitelor în teren în cadrul proiectului Școală pentru toți copiii!-II. Cu o săptămână înainte de începerea anului școlar, în perioada 6-12 septembrie, ne-am întâlnit rând pe rând cu reprezentanți ai inspectoratelor școlare județene, instituțiilor prefectului, birourilor județene pentru romi și cu monitorii locali din București, Prahova, Brașov, Mureș, Cluj, Maramureș, Suceava și Iași.

În cadrul acestor întâlniri am prezentat ceea ce dorim să realizăm în domeniul monitorizării segregării școlare prin acest proiect, am discutat despre posibilitățile de colaborare, modul în care poate fi susținut procesul de monitorizare a segregării școlare la nivel local și au fost semnate protocoalele de colaborare. Ca urmare a acestor întâlniri au fost încheiate 12 parteneriate.

Apreciem deschiderea cu care autoritățile de la nivel județean ne-au întâmpinat și asigurările pe care le-au oferit în sprijinirea eforturilor de creare a unui mediu inclusiv în care toți copiii au acces egal la educație de calitate, fără discriminare.

 

 

„Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă!”

 

Proiectul este derulat de Centrul de Advocacy și Drepturile Omului (CADO) în parteneriat cu Asociația Consultanților în Dezvoltare Comunitară (ACDC) și beneficiază de o finanțare în valoare de 245.973 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

 

Proiect derulat de:

Leave a Comment