• +40 230 524 128

 • office@acdcromania.ro

Prin navigarea pe site-ul nostru, efectuarea unei donații sau prin utilizarea formularului de contact, sunteți de acord cu Termenii și Condițiile descrise mai jos. Acest document reprezintă un contract între dumneavoastră și noi. Vă rugăm să citiți și Politica noastră de confidențialitate înainte de a naviga pe site sau a face o donație. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni sau cu Politica de confidențialitate, vă rugăm să nu utilizați acest website. Ne rezervăm dreptul de a modifica oricând și fără notificare prealabilă acești Termeni si condiții. Donației dumneavoastră i se vor aplica termenii care sunt în vigoare la momentul realizării. Accesând site-ul nostru veți găsi cea mai recentă versiune a Termenilor si condițiilor. Ne rezervăm dreptul de a înceta în orice moment prestarea unui serviciu, fără notificare prealabilă. Dacă aveți întrebări sau neclarități, ne puteți contacta cu încredere la acdcassociation@gmail.com și o să vă răspundem în cel mai scurt timp.

REGULI PRIVIND UTILIZAREA SITE-ULUI 

 •   Veți folosi acest site exclusiv pentru informare;
  •   Nu veți efectua nicio acțiune frauduloasă, în caz contrar ne rezervăm dreptul de a informa autoritățile competente;
  •   Veți furniza informații reale, complete și actualizate;
  •   Veți respecta drepturile de proprietate intelectuală cu privire la orice informație regăsită pe acest site;
  •   Nu veți desfășura niciun fel de acțiune care ar putea aduce orice fel de prejudiciu site-ului nostru.În pagina de contact veți furniza următoarele informații:
  •   Numele și prenumele
  •   Numărul de telefon
  •   Adresa de email
  •   Mesajul

  Vom încerca sa oferim un răspuns cat mai rapid solicitării primite pe email, dacă este necesar răspunsul nostru.

FORȚA MAJORĂ ȘI CAZUL FORTUIT

Nu vom fi trași la răspundere pentru niciun fel de întârzieri sau nereușite în îndeplinirea serviciilor noastre, dacă intervine un caz de forță majoră sau un caz fortuit. Forța majoră și cazul fortuit includ, dar nu se limitează la schimbări în legi sau reglementări, accidente, boli, acte teroriste, incendii, cutremure, accidente nucleare, inundații, greve, acte ale hackerilor sau furnizorilor de servicii de internet, stări de urgență declarate de autorități.

PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Întregul conținut al site-ului este proprietatea intelectuală a Asociației Consultanților în Dezvoltare Comunitară – ACDC. Site-ul va fi folosit de către utilizatori doar pentru informare.Orice conținut (incluzând, dar fără a se limita la baze de date, elemente de grafică, mărci, imagini) sunt proprietatea intelectuală a Asociației Consultanților în Dezvoltare Comunitară – ACDC. Întregul site este protejat de Legea 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe. Pentru orice încălcare a proprietății intelectuale, ne rezervăm dreptul de a sesiza instanțele de judecată competente pentru recuperarea integrală a prejudiciului, precum și de a depune o plângere penală la organele judiciare în vederea tragerii la răspundere penală a făptuitorului.

NOTIFICĂRI

Utilizatorul este de acord ca toate comunicările efectuate în baza prezentului Contract să aibă loc prin intermediul emailului. Asociația Consultanților în Dezvoltare Comunitară – ACDC are dreptul să folosească și alte metode de transmitere (prin poștă, curier sau prin intermediul executorilor judecătorești) a comunicărilor sale către Utilizator.

Părțile convin că toate comunicările în legătură cu prezentul Contract se vor efectua la următoarele adrese:

•   Pentru Utilizator – la adresa poștală menționată în prin intermediul website-ului sau la adresa de email.
•   Pentru website – la următoarea adresă electronică: acdcassociation@gmail.com

Aceşti Termeni si Conditii constituie acordul integral dintre dumneavoastră şi noi în ceea ce priveşte obiectul oricărui Contract şi înlocuieşte orice alt acord, orice altă înţelegere anterioră verbală sau scrisă dintre dumneavoastră şi Părți.