• +40 230 524 128

  • office@acdcromania.ro

avatar

Creșterea compentențelor antreprenoriale în rândul tinerilor prin promovarea inițiativei de a crea o activitate economică, ca o soluție comună pentru integrarea acestora în muncă.

Proiectul va dezvolta ghiduri, cursuri, materiale, sisteme și suporturi astfel că organizațiile participante și altele în viitor, vor lucra cu tinerii ajutândui să-și înființeze o afacere.

Totodată în cadrul proiectului va fi Implementat un sistem de identificare, promovare și consiliere a tinerilor în procesul lor antreprenorial,prin îmbunătățirea perspectivelor, a potențialului, cunoștințelor și abilităților astfel asigurând cel mai mare succes al inițiativei.

Va fi dezvoltat un ghid comun și vor fi alocate resurse pentru promovarea antreprenoriatului activ printre tineri, prioritizând inovarea socială ca un mijloc pentru angajarea lor în viitor.

Grup țintă:

Tineri cu vârste cuprinse între 16 și 29 de ani, potențiali antreprenori, cu sau fără abilități și cunoștințe tehnice referitoare la implementarea unei afaceri, cu sau fără cunoștințe tehnice, cu sau fără abilități sau cunoștințe în domeniul antreprenoriatului, cu orientare spre antreprenoriat

Există un subgrup de tineri expuși riscului de excluderea, în oricare dintre categoriile anterioare

Leave a Comment